Qaller App: Inloggen

Elke gebruiker op een Kwebble centrale kan inloggen met de Qaller-app. Gebruikers kunnen worden aangemaakt door beheerders in het Company Panel.

Benodigdheden

• Installatie van de Qaller-app op uw mobiele telefoon.

• Gebruikersnaam en wachtwoord van uw account.
    (Raadpleeg deze handleiding voor uw gebruikersnaam en wachtwoord)

Wanneer u de Qaller-app heeft gedownload, geïnstalleerd en geopend, verschijnt er een inlogscherm. U kunt op twee manieren inloggen: met een gebruikersnaam en wachtwoord of via een koppelcode.
Onderaan is een knop om tussen deze twee methodes te wijzigen.

Inlog scherm met gebruikersnaam

Inlog scherm met Connect Code

Inloggen met gebruikersnaam

Om in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord, voert u eerst uw gebruikersnaam in. Klik vervolgens op 'Volgende' en voer uw wachtwoord in. Hierna moet u de Two Factor Authenticatie uitvoeren, waarna u succesvol ingelogd zult zijn.Er wordt nu een koppelcode gegenereerd. Voer deze code in de Qaller App in, klik vervolgens op 'Volgende'. Hierna dient u de Two Factor Authenticatie uit te voeren, waarna u succesvol ingelogd zult zijn.

Als de gebruiker geen Two Factor Authenticatie heeft ingesteld, zal dit eerst moeten worden gedaan. Bekijk hiervoor deze pagina.

Inloggen met koppelcode

Als u bent ingelogd op het User Panel, kunt u een koppelcode genereren waarmee u eenvoudig en snel kunt inloggen met de Qaller App.

In het User Panel klikt u linksboven op uw naam en vervolgens onderaan op “Verbind Qaller”

Er wordt nu een koppelcode gegenereerd. Voer deze code in de Qaller App in, klik vervolgens op 'Volgende'. Hierna dient u de Two Factor Authenticatie uit te voeren, waarna u succesvol ingelogd zult zijn.

Als de gebruiker geen Two Factor Authenticatie heeft ingesteld, zal dit eerst moeten worden gedaan. Bekijk hiervoor deze pagina.