Skip table of contents

Qaller App: Downloaden en installeren

De Qaller-app is verkrijgbaar via de Google Play Store of de App Store van Apple. U kunt deze vinden door te zoeken naar de “Qaller” app van Digifoon Group, of u kunt gebruikmaken van de onderstaande URL's.

Als u de Qaller-app hebt geïnstalleerd en wilt inloggen, verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Download

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digifoon.qaller

Apple: https://itunes.apple.com/us/app/qaller/id1140548146?mt=8

Ondersteunende OS versies

Omdat besturingssystemen na verloop van tijd het einde van hun levensduur bereiken, kunnen we niet alle versies ondersteunen. Alleen de meest recente versie(s) van het besturingssysteem worden actief ondersteund. Oudere versies krijgen alleen ondersteuning op best effort-basis en worden met een lagere prioriteit behandeld.

Android

OS version

Build year

Support

Android 6

2015

Best Effort

Android 7

2016

Best Effort

Android 8

2017

Best Effort

Android 9

2018

Best Effort

Android 10

2019

Best Effort

Android 11

2020

Supported

Android 12

2021

Supported

Android 13

2022

Supported

iOS

Het minimum model voor iOS is: Apple iPhone 6S met iOS 13 geïnstalleerd.

OS version

Build year

Support

iOS 9

Not supported

iOS 10

Not supported

iOS 11

Best Effort

iOS 12

Best Effort

iOS 13

Best Effort

iOS 14

Supported

iOS 15

Supported

iOS 16

Supported

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.