Kwebbl Centrale

De Kwebbl-centrale biedt u als klant meer inzicht en beheermogelijkheden voor uw telefonieomgeving. Via de webinterface van de centrale kunt u zelf diverse zaken regelen, zoals het instellen van omleidingen, aanpassen van geluidsfragmenten, wijzigen van namen en nog veel meer.

De centrale beschikt over talloze functionaliteiten. In deze documentatie vindt u beschrijvingen van deze functionaliteiten en gedetailleerde handleidingen over hoe u deze het beste kunt gebruiken.