Qaller App

De Qaller is onze mobiele app waarmee je eenvoudig en snel de hosted VoIP-centrale kunt bedienen, ongeacht of je een Android- of iOS-apparaat gebruikt.

Met de Qaller kun je moeiteloos belplannen aanpassen, omleidingen aan- of uitzetten, voicemail in- of uitschakelen en doorschakelen. Bovendien biedt de Qaller Plus de mogelijkheid om als volwaardige gebruiker in te loggen op de Kwebbl centrale. Met de Qaller Plus functioneert je mobiele app volledig als een telefoontoestel: je kunt uitbellen met verschillende nummers, gesprekken ontvangen, doorverbinden en in realtime zien welke collega's in gesprek zijn.