Inloggen op Kwebbl centrale

Met de Kwebbl Centrale hebt u als gebruiker of beheerder toegang tot uw centrale. Gebruikers en beheerdersaccounts kunnen worden aangemaakt door Accensys of door een bestaand beheerdersaccount in het Company Panel.

Inloggegevens

Om in te loggen op uw Kwebbl Centrale heeft u een URL, gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Als u deze gegevens niet hebt, neem dan contact op met de Accensys supportdesk en vermeld daarbij uw interne telefoonnummer binnen het bedrijf.

Mogelijk is er binnen uw bedrijf iemand met een account met beheerdersrechten. Deze persoon kan ook de inloggegevens voor u aanmaken via het Company Panel.

Gebruikersnaam

Uw gebruikersnaam is altijd uw interne telefoonnummer op de centrale + "." + de alias van uw bedrijf bij de provider. Bijvoorbeeld, als uw interne nummer 102 is en de alias van uw bedrijf "accensis" is, dan is uw gebruikersnaam “102.accensis”.

Bij het aanmaken van de centrale heeft Accensys een alias gegenereerd waarmee uw centrale bekend staat bij de provider, zoals "apotheek_van_ergens" of "autocentrum_ergens". Als u niet weet wat deze alias is, neem dan contact op met de supportdesk.

De gebruikersnaam is hetzelfde voor beheerders.

Inloggen als gebruiker

Gebruikers hebben alleen toegang tot het User Panel. Hierin kunnen zij instellingen wijzigen en informatie bekijken die betrekking heeft op henzelf.

De URL voor het User Panel is:

CODE
https://uc.panel.telador.nl/reseller:accensys_business_solutions_b_v/company:<alias>

Vergeet niet de "<alias>" in deze URL te vervangen door de alias van uw bedrijf.

Inloggen als beheerder

Beheerders hebben toegang tot het Company Panel. Hierin kan de werking van de centrale worden aangepast, evenals het bekijken van rapporten en statussen van de toestellen. Nieuwe gebruikers kunnen ook worden toegevoegd en bewerkt via dit paneel. Bovendien hebben beheerders toegang tot de User Panels van alle gebruikers.

De URL voor het Company Panel is:

CODE
https://company.panel.telador.nl/reseller:accensys_business_solutions_b_v/company:<alias>

Vergeet niet de "<alias>" in deze URL te vervangen door de alias van uw bedrijf.

Eerste keer inloggen

Bij de eerste keer inloggen moet u Two Factor Authenticatie instellen. Raadpleeg deze handleiding voor meer informatie. Na het instellen van Two Factor Authenticatie moet er ook een nieuw wachtwoord worden ingesteld voor uw account ter extra beveiliging.