ASP Desktop Dienstbeschrijving en Voorwaarden

Op deze pagina vindt u een verwijzingen naar de documenten rond de ASP Desktop en de aanvullende diensten.

Rechts ziet u een overzicht van onze backup diensten met op de pagina’s de beschrijving en voorwaarden van die specifieke dienst

Definities

Onder ASP Desktop verstaan we alle door Accensys geboden diensten rond het leveren van een “Remote Desktop”, zie het als een computer op afstand (ook wel computer in de cloud genoemd).
Al deze diensten beginnen met een basis (bijna lege) desktop. Op basis van uw wensen kunnen we daar voor uw gebruikers aanvullende applicaties aan toevoegen.