Office op ASP Desktop

Met het afnemen van deze dienst komt Microsoft Office beschikbaar op de ASP desktop, dit betreft een uitbreiding op ASP Desktop (basis) .

Definities

Microsoft 365 licentie

Een licentie voor Microsoft 365 (afgenomen via Accensys, zie Microsoft 365 Dienstbeschrijving en Voorwaarden) die voldoet aan de minimale eisen voor gebruik in een dergelijke gedeelde omgeving.

Accensys kan u hierover informeren.

Microsoft SPLA licentie

Het betreft hier een licentie voor het gebruik van Office welke Accensys voor u afneemt. Deze licentie is dan alleen bruikbaar binnen onze ASP omgeving. Deze licentie is nodig voor elke gebruiker die op de ASP Desktop de MS Office applicaties beschikbaar gesteld krijgt, wanneer er hiervoor geen geldige Office 365 licentie via Accensys is afgenomen.

Inhoud

Met deze dienst zorgt Accensys er voor dat Microsoft Office voor uw gebruikers beschikbaar is. Voor gebruikers waarbij dit nodig is, krijgt u de kosten voor de licentie in rekening gebracht.

Standaard stellen wij de volgende MS Office applicaties beschikbaar:

• MS Word

• MS Excel

• MS Outlook

• MS Powerpoint

Andere Office applicaties kunnen op verzoek beschikbaar worden gesteld. Uiteraard is daarbij eventueel een aanvullende licentie nodig en kunnen daar extra aanvullende kosten bij komen wanneer betreffende applicatie veel systeem resources vraagt

Facturering

De kosten voor deze dienst worden maandelijks achteraf gefactureerd. De prijs van deze dienst is gerelateerd aan het aantal gebruikers wat geen licentie heeft voor Office 365.

Contractduur en opzegging

Wanneer u met ons een contract sluit voor de Remote Support dienst geldt een minimale contractduur van één jaar. Na het aflopen van de contractduur is opzegging per maand mogelijk, hierbij heeft u een opzegtermijn van één kalendermaand. Ook dient u hierbij rekening te houden met een verwerkingstijd van 2 werkdagen van uw opzegging. De volledige kalendermaand wordt geteld vanaf het moment dat wij uw opzegging verwerkt hebben. Uiteraard informeren wij u hierover bij het verwerken van uw opzegging.