Microsoft 365 Dienstbeschrijving en Voorwaarden

Middels deze dienst neemt u via Accensys diensten van Microsoft af. Wanneer u deze via Accensys afneemt in een variant die installatie op een RDP server toestaat voorkomt u dat Accensys u nogmaals kosten in rekening brengt voor het gebruik van Office op uw RDP servers.

Daarnaast krijgt u via Accensys de mogelijkheid om ook een backup op uw microsoft 365 diensten af te nemen. Standaard maakt microsoft geen backup. Wel worden zaken bewaard in de “prullenbak” maar als u die leeg maakt is de data daadwerkelijk weg.

Definities

Microsoft 365 zijn de diensten die Microsoft aanbied onder deze naam. Volg de link om de diverse licenties te bekijken.

Inhoud

Wanneer u deze dienst afneemt bij Accensys verzorgen wij de aanschaf/huur en het beheer van uw licenties. Wij kunnen op uw verzoek eenvoudig nieuwe licenties toevoegen of licenties verwijderen.

Dienstverlening

Accensys verzorgt voor u het beheer en de toewijzing van uw microsoft 365 licenties

Facturering

De facturering van deze dienst vindt maandelijks achteraf plaats.

Contractduur en opzegging

Wanneer u met ons een contract sluit voor Microsoft 365 diensten is opzegging per maand mogelijk, hierbij heeft u een opzegtermijn van één kalendermaand. Ook dient u hierbij rekening te houden met een verwerkingstijd van 2 werkdagen van uw opzegging. De volledige kalendermaand wordt geteld vanaf het moment dat wij uw opzegging verwerkt hebben. Uiteraard informeren wij u hierover bij het verwerken van uw opzegging.