Vamos App

Met de Vamos-app kunt u eenvoudig instellen hoe u wilt bellen en gebeld wilt worden. Daarnaast kunt u ook de belstatus van uw collega’s zien en nog veel meer. Voor toegang tot de Vamos-app moet uw account zijn ingesteld met de vastmobiel-functionaliteit.

Met de Vamos-app kunt u:

• Instellen welk nummer u meestuurt bij uitbellen.

• Bepalen welke telefoons rinkelen (vast, mobiel).

• Het interne telefoonboek raadplegen en de status van collega’s bekijken.

• Een Vamos-gesprek in de wacht zetten.

• Een Vamos-gesprek doorverbinden.

• Een Vamos-gesprek van uw smartphone overzetten naar uw vaste toestel en vice versa.

• In een Vamos-gesprek call recording (gespreksopname) starten. Houd er rekening mee dat dit alleen mogelijk is als gespreksopname is ingeschakeld.

Daarnaast kun je via de Vamos App doorklikken naar de Qaller app om je belroutes te beheren.