Vamos App: Inloggen

Voor het inloggen op de Vamos-app heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, en u moet de Vamos-app geïnstalleerd hebben op uw mobiel. Als u geen gebruikersnaam en wachtwoord heeft, kan u deze handleiding raadplegen. Wanneer u de Vamos-app heeft geopend, ziet u dat u kunt inloggen met uw gebruikersnaam of via de Qaller App.

Eerste inlog

VamosFirstLogin (1).gif

Als u voor het eerst inlogt moet u een 2FA instellen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

• Voer uw gebruikersnaam in en klik op 'Volgende'.

• Op het nieuwe scherm voert u uw wachtwoord in en klikt u op ‘Inloggen’.

• U wordt doorgestuurd naar het 2FA-instellingsscherm. Voer uw mobiele nummer in en klik op ‘Toevoegen’.

• U ontvangt nu een oproep op uw mobiele nummer met een code die u moet invoeren in het volgende scherm.

• Optioneel kunt u nog een back-up 2FA-methode instellen, anders klik op 'Doorgaan'.

• Stel een nieuw wachtwoord in en klik op ‘Bevestigen’.

• Log opnieuw in met het nieuwe wachtwoord.

• U wordt nogmaals gebeld door het 2FA-systeem dat de code doorgeeft die u moet invoeren.

U bent nu succesvol ingelogd op de Vamos App.

De Vamos-app behoudt uw ingelogde status. Als u uitlogt, kunt u opnieuw inloggen met uw gebruikersnaam, wachtwoord en 2FA-verificatie.

Voor het wijzigen van de 2FA kunt u dit artikel raadplegen.