Vamos App: Downloaden en installeren

De Vamos app is verkrijgbaar via de Google Play Store of de App Store van Apple. U kunt deze vinden door te zoeken naar de “Vamos” app van Digifoon Group, of u kunt gebruikmaken van de onderstaande URL's.

Als u de Vamos app hebt geïnstalleerd en wilt inloggen, verwijzen wij u graag naar deze pagina.

Download

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digifoon.fmc

Apple: https://apps.apple.com/nl/app/vamos-vast-mobiel/id1449692498