Beveiliging Dienstbeschrijvingen en Voorwaarden

Jouw data optimaal beveiligd

Data behoort misschien wel tot het meest waardevolle bezit van jouw organisatie. Dat bezit wil je goed beschermen middels afdoende beveiliging. Want als klantgegevens, offertes, tekeningen, transacties, personeelsdossiers of andere gegevens op straat belanden, kan dat operationele problemen, reputatieschade en zelfs boetes tot gevolg hebben. Accensys zorgt voor het minimaliseren van deze risico’s en het beveiligen van jouw IT-omgeving. Wij hebben hiervoor een aanpak ontwikkeld die naar alle aspecten van IT security kijkt.

Onderliggende beschrijvingen