Skip to main content
Skip table of contents

User Panel: Voicemailbox

Het is mogelijk om via het User Panel ingesproken voicemail berichten af te luisteren. Dit kunnen berichten zijn die zijn ingesproken om een Organisatie voicemailbox of via uw persoonlijke voicemailbox.

image-20240208-141637.png

Als u toegang heeft tot één of meerder voicemail boxen ziet u de optie ‘Voicemails’ in het linkermenu staan.

Persoonlijke voicemailbox

De beheerder kan u toegang geven tot een persoonlijke voicemailbox via de gebruikerspagina in het Company Panel. De beheerder kan dit artikel raadplegen voor instructies over het activeren.

Om ingesproken berichten op uw persoonlijk voicemailbox te beluisteren gaat klikt u op ‘Voicemails' via het menu aan de linkerkant. Selecteer, als deze niet is de voicemailbox ‘Personal’ bovenaan.

image-20240208-142413.png

Hier ziet u alle voicemails die zijn ingesproken. U kunt hier ook op afspelen klikken om het bericht te beluisteren via uw computer. U kunt het bericht ook selecteren en vervolgens verwijderen.

Persoonlijke welkomstboodschap

U kunt bovenaan ook een persoonlijke welkomstboodschap instellen. Dit is het bericht dat de beller hoor voordat ze een bericht inspreken op uw voicemailbox. U kunt hier een geluidsbestand uploaden en instellen. Voor het maken van een meldtekst kunt u dit artikel raadplegen.

Organisatie voicemailbox

Als de beheerder een voicemailbox heeft aangemaakt in het Company Panel en u rechten heeft gegeven voor het beheren van deze voicemailbox, kunt u de ingesproken voicemailberichten van deze voicemailbox beluisteren.

Om deze ingesproken berichten te beluisteren, klikt u op 'Voicemails' in het menu aan de linkerkant. Selecteer, als deze niet al is geselecteerd, de organisatie voicemailbox bovenaan. In het onderstaande voorbeeld is dat de voicemailbox 'Onbereikbaar'.

image-20240208-143303.png

U kunt enkel alleen het ingesproken bericht beluisteren van een organisatie voicemailbox.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.