Bubble: Installatie

Deze handleiding beschrijft hoe u de Bubble applicatie op uw Windows of MAC computer kan installeren.
Als u gebruik maakt van de ASP Desktop vragen wij u contact op te nemen met onze supportdesk.

Benodigdheden

Om Bubble te installeren heb je het volgende nodig:

• MAC of Windows computer

• Een actief Bubble account

Mocht u nog geen account hebben kunt u dit artikel raadplegen.

Bubble software downloaden

Ga naar de website https://portal.redcactus.nl/login# en klik op “Or sign in with email / password

Vervolgens vult u uw email in en het wachtwoord dat u vanuit ons heeft ontvangen.
Download vervolgens het bestand dat voor u van toepassing is

• windows_x64 voor Windows computers

• osx_x64 voor MAC computers

Installatie Bubble Windows

Open het gedownloade bestand

Vervolgens komt er onderstaande popup: (Klik hier op next)

Klik een aantal keren op “next” totdat u op “install” kunt klikken hierbij zal de installatie van Bubble starten. Als Bubble klaar is met installeren dan kunt u op finish klikken. Bubble zal nu geinstalleerd zijn.

Om in te loggen op de Bubble applicatie kunt u dit artikel raadplegen.

Installatie Bubble Mac

Klik op het bestand dat zojuist gedownload is

Het onderstaande scherm zal nu naar voren komen klik hierbij op “Ga door”

Klik vervolgens op volgende totdat u het bestand kunt installeren:

Wacht tot de installatie klaar en en klik op afronden.

Mogelijk moet u nog toestemming geven om Bubble te kunnen gebruiken. Klik dan op de popup die u krijgt om toestemming te geven en vink bubble aan.

Hierna kunt u de Bubble applicatie op starten en inloggen hiervoor kunt u dit artikel raadplegen.

mocht u hier vragen over hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.