Bubble (RedCactus)

Bubble is een applicatie die wordt gebruikt om het gebruikersgemak te verbeteren, en dit wordt mogelijk gemaakt door middel van Click to Dial. Hierbij selecteert u een nummer vanuit een bestand, applicatie of website, waarna u op F7 drukt, waarna het nummer direct vanaf uw toestel wordt gebeld.

Bubble heeft nog een andere functie: het kan worden gekoppeld aan een CRM-pakket, zoals bijvoorbeeld Exact of Assu. Wanneer een klant belt, raadpleegt Bubble direct uw database om te achterhalen wie er belt en welke verdere informatie beschikbaar is. U krijgt dan een pop-up met de gegevens van de beller.

Dit resulteert in een efficiƫntere werkervaring.