Belplan-actie: Belgroep

Met de belgroep-actie hebt u de mogelijkheid om gesprekken door te sturen naar een vooraf gedefinieerde groep van telefoontoestellen of externe nummers. Dit is handig in situaties waarin meerdere personen of afdelingen beschikbaar zijn om oproepen te ontvangen. Wanneer een oproep binnenkomt, worden alle telefoontoestellen of nummers in de belgroep gelijktijdig gebeld.

Bij het toevoegen van een belgroep-actie hebt u de mogelijkheid om interne en externe nummers toe te voegen. Daarnaast kunt u de rinkelvolgorde instellen, waarmee u bepaalt hoe de telefoontoestellen in de belgroep overgaan bij een inkomende oproep. Verder kunt u ook de rinkeltijd configureren, wat aangeeft hoe lang de oproep overgaat voordat deze als onbeantwoord wordt beschouwd.

Rinkelvolgorde-opties:

1. Allemaal tegelijk: Alle telefoontoestellen in de belgroep rinkelen gelijktijdig, en de oproep wordt beantwoord door de persoon die als eerste opneemt.

2. Steeds één meer: De telefoontoestellen beginnen één voor één te rinkelen. Als de oproep niet wordt beantwoord, wordt het volgende toestel toegevoegd aan de rinkelreeks, en dit proces herhaalt zich totdat de oproep wordt beantwoord.

3. Om de beurt: De oproep rinkelt achtereenvolgens bij elk telefoontoestel in de belgroep, waarbij elk toestel een gelijke kans krijgt om de oproep te beantwoorden.

4. Één voor één: De oproep rinkelt alleen bij het eerste toestel in de belgroep. Als dit toestel niet opneemt, gaat de oproep door naar het volgende toestel in de belgroep.