Office 365 updaten

In dit instructie artikel legen wij u uit hoe u zelf het Office 365 pakket kan updaten.

📘 Instructies

Om het Office 365 pakket te updaten volgt u de volgende stappen.

1. Open een Office applicatie. (word, excel, outlook, etc..)

2. Links bovenin selecteert u “Bestand”.

3. U krijgt een pagina te zien met aan de linkerzijde een menu. Links onderin selecteert u “Office-account”.

4. Op de pagina die u nu ziet selecteert u, ongeveer in het midden van het scherm, de knop “bijwerkopties”.

5. Er verschijnt nu weer een menu, selecteer “nu bijwerken”.

6. Er zal nu worden gecontroleerd of er beschikbare updates zijn. Als er updates worden gevonden zullen deze automatisch worden gedownload.

7. Wanneer de updates zijn gedownload zal er een scherm verschijnen die vraagt om alle Office applicaties te sluiten om de update te kunnen installeren. Sluit alle Office applicaties.

8. Zodra de updates zijn geïnstalleerd zal het update scherm verdwijnen. U kunt nu uw Office applicaties weer starten.

9. U maakt nu gebruik van de meest recente versie van de Office applicaties.

Zorg dat u al uw werk heeft opgeslagen en/of gesloten voordat u de update doet. Zo verliest u geen gedaan werk of data!