CloudCC updaten

In dit instructie artikel legen wij u uit hoe u zelf CloudCC kan updaten.

📘 Instructies

Om CloudCC te updaten volgt u de volgende stappen.

1. Rechts onder in uw scherm staat het icoon van CloudCC, ga hier met uw muis naartoe en druk op de rechter muisknop. (Als u dit icoon niet ziet, druk dan eerst op het dakje/pijltje omhoog. U ziet nu alle actieve programma’s waaronder CloudCC)

2. Als u met de rechter muisknop op het CloudCC icoon heeft geklikt zal er een klein menu verschijnen.

3. In dit menu staat de optie “nu bijwerken”, selecteer deze.

4. CloudCC zal nu vragen of u wil updaten en op “OK” te klikken om CloudCC te sluiten en de update te starten. Selecteer “OK”.

5. De update zal nu worden uitgevoerd.

6. Als de update klaar is zal CloudCC automatisch weer opstarten.

7. U werkt vanaf nu met de nieuwste versie van CloudCC.

Zorg dat u al uw werk heeft opgeslagen en/of gesloten voordat u de update doet. Zo verliest u geen gedaan werk of data!