Voipconfig

Overzicht van de Voipconfig Server en Portal

De Voipconfig server is speciaal ontworpen voor het beheer van Yealink-configuraties. In deze documentatie wordt beschreven hoe je het portaal kunt gebruiken.

De Voipconfig Server en het Portaal:

De Voipconfig server fungeert als de thuisbasis voor de webserver, database en gegevens. Het Voipconfig portaal is de webinterface die toegankelijk is voor zowel beheerders als klanten.

Doelen van de Server:

De server is ontworpen met diverse doelen voor ogen:

1. Geen Losse Configuratiebestanden Meer: Het elimineert de noodzaak om met afzonderlijke configuratiebestanden te werken. Dit zorgt voor een gestandaardiseerde aanpak en minimaliseert fouten in de configuratiebestanden.

2. Klantgerichte Aanpassingen: Klanten hebben de mogelijkheid om zelf aanpassingen aan hun toestellen te maken. Als beheerder kun je aangeven welke instellingen klanten kunnen wijzigen.

3. Automatische Integratie met Yealink RPS: Nieuw geregistreerde toestellen worden automatisch opgenomen in het Yealink RPS-systeem, waardoor "zero-touch" configuratie mogelijk wordt.

4. Verbeterd Beheer van Yealink Auto-Provisioning: Het biedt een betere controle over de Yealink-auto-provisioning en verduidelijkt het proces.

5. Beheer van Telefoonboeken: Zowel beheerders als klanten kunnen telefoonboeken beheren via het Voipconfig portaal.

Feedback en Contact:

Als je denkt dat er iets ontbreekt in de documentatie of suggesties hebt voor het Voipconfig portaal, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via support@accensys.nl.