ASP Desktop Browsers

Beschikbare Browsers op de ASP Desktop

Op de ASP Desktop zijn drie browsers beschikbaar:

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Microsoft Edge

Google Chrome

In Google Chrome is het mogelijk om favorieten, opgeslagen browsergegevens (zoals gebruikersnamen en wachtwoorden) te koppelen aan een Google-account. Mocht er onverhoopt iets gebeuren met Google Chrome of uw inloggegevens, dan zijn deze gegevens nog steeds gekoppeld aan uw Google-account.

Mozilla Firefox

In Mozilla Firefox kunnen de opgeslagen gegevens gekoppeld worden aan een Mozilla-account. Dit biedt een vergelijkbare beveiliging en synchronisatie zoals bij Google Chrome.

Als u meer vragen heeft over deze functies, kunt u contact opnemen met de supportdesk.