ASP Desktop applicaties

Op de ASPDesktop zijn diverse veelgebruikte programma's geïnstalleerd, zoals Microsoft Office, Google Chrome, Firefox, Foxit Reader, Adviesbox en Assistent.

Daarnaast zijn er tegen een kleine maandelijkse vergoeding andere programma's beschikbaar, zoals PDF Architect of PDF Split and Merge.

Nieuwe applicatie toevoegen

Als u een nieuw programma wilt gebruiken op de ASP-omgeving, kunt u dit per e-mail aangeven bij de supportdesk. Accensys zal vervolgens onderzoeken of het mogelijk is om het programma op de omgeving te installeren, of dat er mogelijk een eigen serveromgeving nodig is.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om het gewenste programma te installeren. In dat geval zullen wij u hierover informeren en samen met u naar een passende oplossing zoeken.