ASP Desktop applicaties

Op de ASPDesktop staan verschillende veelgebruikte programma`s geïnstalleerd, zoals Microsoft Office, Google Chrome, Firefox, Foxit reader, Adviesbox en Assistent.

Ook zijn er tegen kleine maandelijkse kosten andere programma`s ter beschikking, denk hierbij aan PDF Architect of PDF Split and Merge.

Ik wil een nieuwe applicatie toegevoegd hebben.

Als het gewenst is om een nieuw programma te gebruiken op de ASP omgeving kunt u dit per mail aangeven bij support@accensys.nl, hierna gaat Accensys onderzoeken of het mogelijk is het programma te installeren op de omgeving, of dat het misschien nodig is om over te gaan op een eigen serveromgeving.

In sommige gevallen is het niet mogelijk om het gewenste programma te installeren, dit zullen wij uiteraard laten weten.