ASP Desktop standaard applicaties wijzigen

Om bijvoorbeeld uw standaardbrowser of PDF reader te wijzigen doet u het volgende.

Als u bent aangemeld klikt u linksonderin op het Windows icoon en gaat u naar instellingen.

Daarna klikt u op apps, en komt u in het volgende menu, hier kunt u de webbrowser naar wens instellen, als u verder naar onder kijkt, staan daar nog drie opties.

Om uw standaard PDF reader te veranderen selecteert u standaard-apps per app instellen, hierna scrollt u naar het gewenste programma, in dit geval Foxit Reader, u klikt er op en klikt op beheren.

Daarna opent het volgende menu, hier kunt u bij de .pdf extensie klikken, dan komt het menu om de app te kiezen in beeld, kies hier de app naar keuze, in dit geval Foxit PDF Reader.