Vamos Dienstbeschrijving

Onze klanten vroegen om meer mobiele vrijheid, en hun verzoek is beantwoord met Vamos. VastMobiel, ook wel bekend als Vamos, integreert de simkaart van een mobiel toestel volledig in je telefooncentrale. Hierdoor wordt al het mobiele belverkeer afgehandeld door je telefooncentrale, met alle voordelen van dien. Accensys levert een SIM-kaart met uw eigen bestaande nummer of een nieuw mobiel nummer.

Met de handige Vamos app stelt u eenvoudig in hoe u wilt bellen en gebeld wilt worden.

De voordelen van Vamos:

• Bepaal zelf met welk telefoonnummer je uitbelt.
    Je bent niet langer beperkt tot je 06-nummer. Nu kun je ook uitbellen met bijvoorbeeld een vast telefoonnummer van je organisatie.

• Koppel meerdere telefoonnummers aan je simkaart.
    Bijvoorbeeld een vast en een mobiel nummer.

• Flexibiliteit in bereikbaarheid.
    Bijvoorbeeld, je 06-nummer kan altijd beschikbaar zijn, terwijl je vaste telefoonnummer alleen tijdens werktijden bereikbaar is.

• Mobiel doorverbinden.
    Gesprekken die je op je mobiele toestel ontvangt, kun je doorverbinden naar een collega.

• Eenduidige gebruiksrechten.
    Gebruiksrechten voor vaste toestellen gelden ook voor mobiel. Bijvoorbeeld het blokkeren van gesprekken naar bepaalde landen.

• Beschikbaarheidsweergave mobiel.
    De receptie (of collega’s) kan zien wanneer je mobiel in gesprek bent.

• Wachtrijen.
    Mobiele toestellen kunnen worden opgenomen in een wachtrij, zonder dat bellers in de voicemail terechtkomen.

• Meerdere toestellen.
    Naast je mobiele toestel kun je ook gebruikmaken van een softphone of vast toestel, zodat je zelf bepaalt met welk toestel je opneemt of uitbelt.

Alle mogelijkheden van de centrale zijn nu ook beschikbaar voor mobiele gesprekken!

Als u niet kunt opnemen, kan een mobiel gesprek eenvoudig worden doorgeschakeld naar een collega, de receptie, of naar de bedrijfsvoicemail. Maak gebruik van keuzemenu’s, wachtrijen of call recording. Hierdoor is de mobiele bereikbaarheid niet langer uitsluitend afhankelijk van de mobiele gebruiker zelf; de telefooncentrale regelt dit voortaan ook voor u. Uw bereikbaarheid neemt daardoor nog verder toe!