ASP Desktop wachtwoord wijzigen

Het wachtwoord van de ASP Desktop is op twee manieren te wijzigen, manier een is vanuit een aangemelde ASP Desktop sessie.

Als u bent aangemeld klikt u linksonderin op het Windows icoon, scrollt u naar beneden tot u Wachtwoord wijzigen ziet.

Hierna drukt u nogmaals op wachtwoord wijzigen, dan komt het volgende menu in beeld.

Hier dient u een keer uw oude (huidige) wachtwoord in te vullen, en twee keer het nieuwe gewenste wachtwoord.

Wachtwoord laten wijzigen door Accensys support.

Ook is het mogelijk om uw wachtwoord door de Supportafdeling te laten wijzigen, hiervoor kunt u op werkdagen tussen 08:00 en 17:30 telefonisch contact opnemen via 0348 48 00 44, of 0348 40 89 09.

Tijdens dit telefoongesprek zal de medewerker vragen om een email ter bevestiging van uw identiteit, dit kan een mail van een collega, leidinggevende of uw eigen werk emailadres zijn waarvan de mail gestuurd kan worden.

Na bevestiging van uw identiteit zal de supportmedewerker het wachtwoord resetten.

Ook kunt u de aanvraag buiten werktijden per email sturen aan support@accensys.nl, de eerstvolgende werkdag zal uw wachtwoordwijziging in behandeling worden genomen.