ASP Desktop probleem melden bij support

Meekijken op de server.

Om iemand mee te laten kijken via de ASP omgeving zelf gaat u naar de website https://helpdesk.accensys.nl, downloadt u Splashtop via het meest linker icoontje, hierna gaat u in de Windows verkenner en opent u SplashtopSOS_Win.exe.

Als u Splashtop heeft geopend komt er een negencijferige code in beeld, geef deze door aan de Accensys medewerker.

Meekijken buiten de ASPDesktop.

Om iemand op de lokale Windows computer mee te laten kijken opent u de internetbrowser en gaat u naar https://helpdesk.accensys.nl en downloadt u Splashtop via het meest linker icoontje, hierna gaat u in de Windows verkenner en opent u SplashtopSOS_Win.exe.

Als u Splashtop heeft geopend komt er een negencijferige code in beeld, geef deze door aan de Accensys medewerker.

Meekijken op een Chromebook.

Om mee te kunnen kijken op een Chromebook dient u naar https://remotedesktop.google.com te gaan, hierna klikt u op code genereren en geeft u deze code door aan de Accensys medewerker.

Daarna krijgt u rechtsonderin een popup melding te zien of u het scherm wilt delen, hier kiest u delen, dan kan de Accensys medewerker meekijken.