Webhosting Dienstbeschrijving en Voorwaarden

Binnen deze dienst biedt Accensys u de optie aan om een website te hosten en te onderhouden op de cloud omgeving van Accensys.

Definities

Inhoud

Binnen deze dienst stelt Accensys u in staat om een website te hosten en te (laten) onderhouden op de cloud omgeving van Accensys.

Dienstverlening

Binnen deze dienst vallen de volgende werkzaamheden:

• Beschikbaar stellen van uw website.

• Onderhoud van de cloud omgeving.

• Faciliteren van het portaal voor het beheer van uw website.

• Ondersteuning bij het gebruik van het portaal voor het beheer van uw website

Backup

Wij voeren dagelijks om 03:00 een backup uit van uw website. Deze backup wordt elke werkdag gecontroleerd. De backups worden voor 7 dagen bewaard. Mocht er iets zijn gebeurd met uw website kunnen wij die zonder probleem terug zetten.

DirectAdmin

DirectAdmin is het portaal waarmee u zelf uw website kan beheren. Het is een stabiel platform wat al een tijd bestaat en door veel website beheerders wordt aangeraden. Door het nieuwe jasje van DirectAdmin ziet het beheer van uw website er duidelijk en gebruikersvriendelijk uit.

Webhosting Paketten

Small

LiteSpeed HTTP/3

Ja

Bandbreedte

Ongelimiteerd (FUP)

Schijfruimte

1 Gb

Website aliassen

5

Aantal Databases

1

PHP

Ja

SSL

Ja

CRON

Ja

Medium

LiteSpeed HTTP/3

Ja

Bandbreedte

Ongelimiteerd (FUP)

Schijfruimte

5 Gb

Website Aliassen

10

Aantal Databases

2

PHP

Ja

SSL

Ja

CRON

Ja

Large

LiteSpeed HTTP/3

Ja

Bandbreedte

Ongelimiteerd (FUP)

Schijfruimte

20 Gb

Website Aliassen

Ongelimiteerd

Aantal Databases

Ongelimiteerd

PHP

Ja

SSL

Ja

CRON

Ja

LiteSpeed HTTP/3 + LScache

De LiteSpeed webserver waarop uw website komt te draaien maakt gebruik van de nieuwste technieken. De LiteSpeed webserver maakt gegarandeerd uw website sneller vergelijken met andere webservers.
Dit komt onder andere door HTTP3 waar LiteSpeed gebruik van maakt.
LiteSpeed maakt ook gebruik van LSCache die uw Wordpress website op de achtergrond cached. Hierdoor worden pagina verzoeken enorm versneld! U heeft dan ook geen WordPress plugins nodig die uw website cachen zoals WP Rocket.

(hoger is beter)

HTTP/2 vs. HTTP/3

Wanneer uw website wordt bezocht worden er verschillende bestanden geladen in de browser van de bezoeker. Bij het het ophalen van een bestand wordt deze versleuteld door het TLS protocol zodat het bestand alleen door de ontvanger ingezien kan worden. Met HTTP/3 worden deze handelingen gedaan door het onderliggende QUIC protocol zelf. Er worden dus minder "handshakes" door de server en bezoeker uitgevoerd. Omdat het het QUIC protocol versleuteling heeft ingebouwd wordt alles dus ook veilig verstuurd. HTTP3 is dus een uitbreiding van het HTTP2 protocol omdat het gebruikt maakt van het QUIC protocol. Meer informatie hierover kunt u hier vinden

Bandbreedte

De bandbreedte is voor elk webhosting pakket ongelimiteerd. Dit betekend dat de bezoekers van uw websites ongelimiteerd data kunnen downloaden en uploaden naar de server.
Hierdoor hoeft u niet in te gaten te houden of uw website bijna geen bandbreedte meer over heeft. Dat is namelijk wéér een zorg minder.
FUP staat voor Fair Use Policy. Mocht er oneerlijk gebruik gemaakt worden gemaakt van de ongelimiteerde bandbreedte dan ondernemen wij hierop actie.

Schijfruimte

De schijfruimte is de ruimte die u heeft op de webserver. Veel WordPress websites zijn ongeveer 300Mb tot 700Mb. Heeft u meer schijf ruimte nodig kunt u altijd uw webhosting pakket veranderen.

Website aliassen

Als u een website heeft zoals accensys.nl en u wilt deze ook bereikbaar maken als iemand akcensys.nl of klanten.accensys.nl bezoekt kunt u een website alias toevoegen aan uw website. Wanneer iemand de alias invoert in de browser wordt de bezoeker door gestuurd naar uw "hoofd" website.

Aantal Databases

Veel websites gebruiken maar één databases. Mocht u toch meer databases willen draaien is dit mogelijk door uw pakket aan te passen.
Mocht u tijdelijk een tweede database nodig hebben voor bijvoorbeeld een website migratie kunnen wij het maximale aantal databases ook aanpassen.

PHP

Webhosting zonder PHP is bijna niet mogelijk. Wij leveren de onderstaande PHP versies.
PHP Versie 7.4
PHP Versie 8.0
Standaard zal uw website gebruik maken van PHP Versie 8.0. U kunt zelf de PHP versie schakelen via het beheer portaal.

SSL

SSL is de versleuteling van de communicatie tussen de bezoeker en de webserver. Deze versleuteling is hedendaags de norm.
U kunt bij ons een SSL certificaat aanschaffen of een certificaat aanvragen bij Lets Encrypt. Als u ergens anders een certificaat heeft aangeschaft kunt u deze ook configureren.

CRON

Met cron kunt u automatisch taken laten uitvoeren door de webserver. Deze kunt u inplannen op gewenste tijden.
CRON wordt soms gebruikt door scripts voor WordPress.

Facturering

De maandelijkse kosten voor deze dienst worden, per website, maandelijks achteraf gefactureerd.

Contractduur en opzegging

Wanneer u met ons een contract sluit voor de dienst Webhosting geldt een minimale contractduur van één jaar. Na het aflopen van uw contractduur is opzegging per maand mogelijk, hierbij heeft u een opzegtermijn van één kalendermaand. Ook dient u hierbij rekening te houden met een verwerkingstijd van 2 werkdagen van uw opzegging. De volledige kalendermaand wordt geteld vanaf het moment dat wij uw opzegging verwerkt hebben. Uiteraard informeren wij u hierover bij het verwerken van uw opzegging.