Algemeen Veelgestelde Vragen

Op deze pagina willen we alvast antwoord geven op enkele veelgestelde vragen. Mochten wij trends zien of vragen vaker krijgen dan zullen deze ook in de FAQ worden gezet. Houd deze pagina dus in de gaten.

Ik heb een order geplaatst of lopen van hardware of dienst. Waar kan ik de status vragen? Of andere vragen rond lopende orders?

Als u vragen heeft omtrent orders, (status, levertijd, levering afspraak?) dan kan u mailen naar Orders@accensys.nl.

Ik heb vragen over een ontvangen factuur van Accensys, waar kan ik die stellen?

U kunt bij vragen over facturen en/of andere financiƫle vragen mailen naar administratie@accensys.nl.

Mocht uw vraag hier niet tussen staan neem dan contact op met de Supportdesk.